Bu oyunu nereden baksanız ilk cıktığı zamanlardan beri oynuyorum, fakat gercekten artık bunları yazmak istedim. Koskoca Riot Games'in bu kadar butceyle cok buyuk kitlelere hitap eden oyunu neden bu kadar kotu?

İlk cıktığı zamandan beri oyuna kac tane skin seti ve etkinlik setleri getirdiler fakat hala gunluk olarak sadece random 4 skin satın alabilme hakkınız var... Yani cok beğendiğiniz bir skini satın alabilmek icin her gun oyuna girip gelmiş mi gelmemiş mi bakmanız gerekiyor.

Arayuzu hala berbat, betadan beri (7 Nisan 2020 olarak yazıyor) Birkac renk atıp simgelerin yerlerini değiştirdiler.. Hicbir yenilik yok.

Bu kadar skin satmalarına ve butce kazanmalarına rağmen hala cıkarttıkları skinler oyunun ilk cıktığı zamanlardaki Ejder koleksiyonu veya yağmacı kadar alınabilir olmuyor.

Oyunun hitbox'ları o kadar kotu ve rastgele ki duşuk liglerde karşınıza gelen kişi random sıkarak kafanıza denk getirebiliyor ve oluyorsunuz.

Silah hasarları ve sekmeleri bambaşka bir muhabbet, sprey mantığı o kadar garip ki bildiğiniz silah kendi kafasına gore davranıyor, vuruş hissi ise sadece vurduğunuzda cıkan sesten ibaret.

Son cıkan karakterlere baktığımızda buyuk bir ozensizlik var, bu tur bir oyunda en fazla strateji karakterlerin skilleri ve yapabilecekleri on planda olması gerekirken Valorant'a ozel aiminizin* ne kadar iyi olduğu daha onemli.

Daha sayılabilecek onlarca sorun vardır mutlaka, şu anda aklıma gelenler bunlar. Kısaca icimi bir miktar dokmek istedim, sizler de aklınıza gelen sorunları yazabilirisiniz.

Sırf Riot Games'in FPS oyunu diye bu kadar rağbet goren bu betadan hallice oyunun gercekten daha cok geliştirilmesi gerekli fikrimce. Umarım CS2 bir an once cıkar.