Ben cok kotu bir bilgisayar kullanıyordum. Evimde hic CS:GO oynayamadım bu yuzden. Hep CS 1.6 oynadım ve oynamaya da devam ediyorum bu yuzden. Bazen internet kafeye gidiyorum 240Hz monitorde CS:GO'da şov yapıyorum ama Cafe'ye nadir gittiğim icin cok fazla oynayamıyorum.
Gecen ay bir tanıdığımdan kelepir fiyata 5600G ve 32 GB RAM'li APU sistem aldım. Yakın tanıdığım olduğu icin cok cuzi bir miktar verdim. Kendisi 3080 Ti'li sisteme gecti.
Kac gundur YouTube'da videolara bakıyorum CS2 FPS değerlerine. 5600G'li bir sistem bile tatminkar FPS vermiyor CS2'de. Gozlemime gore 95-150 veya 170 arası gidip geliyor. Ama surekli 95-100 FPS'lere duşuyor. Benim monitorum 144Hz ve bu FPS değerleriyle akıcı bile oyun oynayabileceğimi sanmıyorum. Eğer CS2 cıktığında FPS'ler duzelmez ise seckin satın almayacağım ve CS2'yi nadir de olsa internet kafeye gittiğimde oynamaya devam edeceğim.
Eğer CS2'yi evde oynayamazsam benim icin uzucu olacak. CS 1.6'da en iyi oynayan kişilerdenim ve surekli hile diye banlıyorlar. Banlarını kaldırmak icin modemi resetlemekten sonunda modem tuşunu bozacağım(Steam dışı oynuyorum o yuzden coğunun banı işlemiyor). Dayattırdıkları WG ve TW vermeyi kabul etmiyorum. İşin şaka yanı eli yuzu guzel SW gozlemime gore 10-15 tane, en azından benim tarzımda SW'ler boyle. Her gun aynı kişiler oynuyor oyunu, her gun aynı kişilerle bu oyunu oynamaktan bıktım. Adamların oynayış tarzlarını bile ezberledim, hepsi sabit ezber oynuyor.