Hesabım şu anda altın1, ben eskiden plat3'e kadar cıkmıştım sonrasında işte yeni sezon geldi beni TAA gumuş 1'e attı oyun 6-7 ay once, kaybettiğim macların coğunda MVP idim. İşte ondan sonra boyle iş mi olur deyip oyunu sildim. Bu sıralar tekrar indiresim geldi, bolum filan değişmiş yine rank atlama macları yaptım tekrardan gumuş 1 attı bu sefer şaşırmadım dedim 6 aydır girmiyorum normaldir. Yine bazı macları kaybettim ama 2 macında MVP oldum 5 maclık rank belirleme maclarında. Neyse vurunca bu beni gumuş 1'den direk 3E filan atar diye oynamaya devam ettim, ama elo hell mi cart curt bir şeyler yemişim herhalde arkadaşlar oyle dedi o yuzden gumuş 1'den butun rankları gecerek tekrar altına geldim.
İşte benim burada bir sorum var ben arkadşlarımla oynarken, ben o sıralar gumuş 2 Max 3tum onların hesapları altın daydı ama tam bilmiyorum seviyeyi. İşte butun onlardan fazla vurduğum maclarda ya eşit LP alıyoruz ya da benden fazla alıyorlar(catışma skorunda da ustteyim) niye boyle sacma sapan rank sistemi var tekrar sileceğim eşitsizlik boyle devam ederse. Hem fazla vuruyorum hem daha duşuk ranktayım hem de az LP alıyorum .