Tam olarak nasıl oldu neden oldu bilmiyorum herhangi bir siteye Valorant veya Riot Games e-posta veya şifremi paylaşmadım. Takas / satın alım da yapmadım. Direkt oyle işlere hic bulaşmadan oynayan 60 levellik bir oyuncuydum neredeyse her gun 4-5 el atardım. Bugun de sabah attım sonra cıktım oğlen 3 gibi yine gireyim derken oyuna bir girdim Jett karakteriyle (hic almadığım bir karakter) 7 veya 8. elin ortasında kendimi buldum. 7 kişi de oldurmuşum. Ruyada falan sandım başta kendimi. Sonra hesabı satın alan arkadaşın arkadaşı da bana hesaptan cık hesabı "siberkod"dan aldık falan dedi. Orada jeton duştu dedim benim hesap bu paralı satış sitelerine falan gitti sonra iki aşamalı doğrulama vs. actım şifreyi değiştirdim cunku ilk defa başıma geliyor boyle bir şey 19 senelik hayatımda. Arından "siberkod"u arattım. Karşıma cıkan site ise kayıt olarak ucretsiz rastgele Valorant hesabı veren bir site. Cok şaşırdım hani paralı da satmıyor alanlar. Sizce bu nasıl oldu? Oyun falan da buga girmişti bu arada. Şifreler falan mı sızdırıldı? Hesaptaki arkadaşı siteden aldığını soyledi cunku. Ne yapmam gerekiyor? Virus falan mı yedim veya.