Magazin dünyasýn en çk konuþulan isimlerinden Çaðla Þýkel, iþbirliði projesini duyurduðu markanýn tanýtým toplantýsý öncesi özel hayatý hakkýnda ilk kez açýklamalarda bulundu.

"NAÝL ÝYÝ BÝR ÝNSAN"

10 aydýr mutlu bir birliktelik yaþadýðý Nail Gönenli hakkýnda “Ýyi bir insan. Ben de uzun zamandýr yalnýz olmayý tercih ediyordum, bunu kýrdý” diyen Þýkel, eski eþi Emre Altuð’un bu iliþkiye sýcak bakmadýðý haberlerinin gerçeði yansýtmadýðýný söyledi.

"NE EVLENMEK ÝSTEYEN VAR NE DE KARÞI ÇIKAN"

Kuzey (14) ve Uzay (11) adýnda iki oðlu olan Çaðla Þýkel, sözlerine þöyle devam etti:

Alýntý Metni

Çaðla Þýkel ile Nail Gönenli ayrýlýða dayanamadý!"O ARALIÐI AÇTI"

Hayatýnda aþka yer olmadýðýný düþünürken, karþý tarafýn kendisine kýymet göstererek bu durumu kýrdýðýný anlatan ünlü model, “Uzun zamandýr buna bir aralýk býrakmýyordum ama hayatýmda o aralýðý açtý ve oradan girdi. Sonsuz bir sevgi ve saygýyla seviyor. Karþýlýklý olarak çok þanslý bir durum” sözleriyle mutluluðunu tarif etti.

"ÇOCUÐU OLMAYAN DÜÞÜNSÜN"

Çaðla Þýkel, 'evlilik' iddialarýna ise “Çocuðu olmayan düþünsün. Çocuk yapmamýþ olan insanlar kesinlikle evlenmeli, aile kurmalý. Hayatýmda onun ötesine geçebilen bir duygu yaþarsam söylerim ama bu zamana kadar yaþamadým. Benim çocuklarým olduðu için gündemimde, aklýmda hayalimde böyle bir þey yok” diyerek son noktayý koydu.

Çaðla Þýkel'den Emre Altuð cevabý! 'Sevgili sözleþmesi' mi imzaladýlar?