Arkadaşlar merhabalar, kardeşim ile ilgili oğrenmek istediğim birşey var. Kardeşim 3. sınıfa gidiyor ve aile icerisinde cok şımarıktır. oğretmeniyle goruşmeme gore de okulda hic birşey dinlemiyor surekli konuşuyor veya uyuyor, şoyle diyim 3. sınıf cocuk bolme yapamıyor veya 5 basamaklı bir sayıyı okuyamıyor. herşeyden once mesela diyorum ki "abicim paydaları aynı olan kesirlerde payı kucuk olan kucuk olur" sonra diyorum "paydaları eşit olan kesirlerde ne olurmuş ?" arada 30 saiye ya var ya yok bon bon bakıyor suratıma. her gun evin icerisinde odev faslı başaldımı kavgalar cıkıyor butun evin huzuru kacıyor.
acaba diyorum kardeşimin zekasında mı bir problem var ama gundelik hayatta zehir gibi bir kız, arkadaşları arasında dışlanması sevilmeyen kız olması dışında cunku biraz iri bir kız. zaten 3. sınıfa kadar 4 okul değiştirdiği icin bir arkadaş ortamına tutunamadı
ailecek aldığımız bir karar şu oldu, bir yatılı okula gondermeli ve her gun etut oğretmenleri ile birlikte derslerini yapsın uzerine de ders calışsın cunku %90 ihtimalle ailenin verdiği ortamdan dolayı şımarıyor
sizden istediğim bilgi şu, şuan ozel okula gondericek durmumuz olmadığı icin devlet yatılı okuluna gondermek istiyoruz fakat bu işi nasıl halledebiliriz izmir de nerde vardır nasıl kayıt yapılır bilgimiz yok.
yardımcı olacaklara şimdiden teşekkurler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- 3. Sinif devlet yatili okulu acil !