BUFF163'ten CS:GO skini (AK-47 Redline) aldım. Bakiyemde olan para azaldı ve satıcı bana takas isteğini gonderdi. Bende takas isteğini kabul ettim ve alışveriş tamamlandı ancak skin envanterime gelmedi, galiba bir haftalık bekletme suresi olduğu icin bu sure bitince envanterime gelecektir diye duşunuyorum. Steam hesabımdan takas kısmına geldiğimde şoyle bir bilgilendirme cıkmakta:
1 takas bekletilmekte.
Bekletilen takaslar taraflarca onaylanmıştır ve belirtilen tarihte tamamlanacaktır. eğer siz bu takasları gercekleştirmediyseniz veya iptal etmek istiyorsanız, bunu bekleyen tum takasları iptal ederek gercekleştirebilirsiniz (hem bekletilen hem de onay bekleyen). Bekleyen takasları iptal etmek 7 gunluk bir bekleme suresini başlatacaktır.
Tamamlanmamış tum takasları iptal et. takas bekletmesi suresi nedir?
Genişletmek icin tıkla...

Para bakiyemden gitti ve sanıyorum ki satıcı parasını aldı. Ancak satıcı 7 gun icerisinde ''tum takasları iptal et'' seceneğine basarsa hem paramdan, hem de bana ulaşmayan skinimden olma ihtimalim var mı? Bunun onune gecebilir miyim? Satıcı takası iptal ederse hem paramı hem de skinimi kaybeder miyim? BUFF163 bu durumda bir şey yapabilir mi? Skininin gelmesini beklerken kafamda ''acabalar?'' oluştu da.