Sabaha karşı 4 5 gibiydi can sıkıntısına ucan gozcu oynayayım dedim, lobiye girince cok sacma durumla karşılaştım.

CT ve tdeki adamların nickleri hepsi aynı idi sonrasında herhangi bir takıma girmeye calıştığımda anında kick vote ile kicklediler. Birkac kez aynı lobiye girebilme imkanına sahiptim izleyici moduna izlediğimde macı tum herkes hile kullanarak birbirlerini vuruyorlardı. Sonradan kafama dank etti, farm script kullanarak haftalık item dropunu duşuryorlarmış. Sadece bu kullancılarla sınırılı kalmıyor 10 dakika sonra yeniden girdiğimde sıfırdan yeni lobi acıldı, cok gecmeden anında 10 kişi aynı anda bağlandı ve ısınma biter bitmez beni yeniden kicklediler.

Bu fotoğrafta da goreceğiniz uzere kamufle olmuşlar ilk ekran goruntusundeki ana hesabı Steam uzerinden raporladım cok dikkat edilmez diye ustune Steam destek ile iletişime gectim umarım gerekli cezayı alırlar. İşin kısası dostlar boyle bir durumla hic karşılaştınız mı veya hic duymuş muydunuz? Ben ilk defa karşılaştığım icin sizlerle paylaşmak istedim. Bunun hakkındane duşunuyorsunuz.

Ek olarak; " https://steamcommunity.com/id/snakemilliondollars3 " snakemillondollars ismine sahip tum hesapların ana hesabı olduğunu duşunduğum hesap bu dostlar, sizde incelemek istiyorsanız bakabilirsiniz. Ayrıca ekran goruntulerindeki tum kullanıcılar ve linkini verdiğim kullanıcı aynı Steam grubuna uyeler. Bu kullanıcıların veya boyle bir hile/script grubun olması bana cok mantıklı gelmiyor sanki gozden kacmış gibi ama 3 milyondan fazla uyeye sahip bir grubuda bilmemek imkansız gibi geliyor.