Merhabalar,
Normalde LoL'u bırakmıştım. Uzun bir sure sonra da dun bir el gireyim dedim, girdim. Sonucunda da hÂl değişen bir şey olmadığını gordum. Abi gercekten bilemiyorum, LoL bunu kasıtlı mı yapıyor? Oyuncuları surekli oyuna itmek icin nerede değişik adam varsa milletin oyununa mı denk getiriyor? Elo Hell denilen şeyle ciddiyim gram alakası yok. Ne kadar iyi oynarsanız oynayın bu kotu oynayanlardan gercekten kacış yok, surekli oyununuza illaki gelecekler. Riot Games'in bunu kasıtlı yaptığını duşunuyorum.
Onun dışında dun yaşadığım basit bir olayı sizlere anlatmak isterim. Dun flex bir el support olarak girdim, Karma oynuyordum. Takımımız gayet iyiydi, oyunu kazanıyorduk. Sonucunda da ADC'miz oyunu ben olmasam kazanamazdınız, benim sayemde kazanıyorsunuz gibi soylemlerde bulundu. Oysaki alakası yok, herkes guzelce oyununu oynuyordu. Tam bir takım oyunu gibi oynuyorduk kısacası. Sonucunda da orman rolundeki oynayan şahısla kavga etti, ormancı arkadaş "Sana oyun kazandırmıyorum" dedi ve AFK kaldı. Sonrasında da karşı takım ustunluğu kurdu ve ADC'miz sizinle uğraşamam dedi, o da AFK kaldı.
Oyunu da kaybettik, ondan sonra oyunu sildim zaten. Artık hicbir şekilde oynamak istemiyorum, Riot'un bunlara gereken cezayı vermediği surece oyunda da daha cok kan kaybı olacağını duşunuyorum. Millet kafa dağıtmaya giriyorken boyle coluk cocuklarla uğraşmak istemez dolayısıyla oyunu bırakan kişi cok fazla olacaktır. Her neyse bunu niye burada anlattığımı bilmiyorum, konusunu acayım dedim. Buraya kadar okuyan herkese teşekkur ederim.