Merhaba,
FIFA 22'de kendi teknik direktor kariyerimi actıktan ve kendi kulubumu oluşturduktan sonra oynamaya başladım. Başarısızlıklarımda kulubumden atılmamak icin yonetimin beklentileri kısmında yer alan tum sınıfların onemini en duşuğe aldım. Ara transfer donemine kadar 85-96 civarı gezen yonetimin beklentisi, ara transfer doneminin bitmesiyle birlikte oynadığım her macta puan duşmeye başladı. Şu an 65 duzeyinde. Yonetimin beklentileri gorevlerinin beş tanesinden ucunu tamamlamış olmama rağmen 2 tanesinin tamamlanmaması yuzunden neden boyle oluyor? Devam eden ligde birinciyim o yuzden lig şampiyonluğu gorevi henuz tamamlanmadı, diğer gorev de 3 oyuncu satın almamı ve tum paramı harcamamı ve 2 oyuncu satmamı istiyor, 3 oyuncu aldım ancak oyuncu satmak istemiyorum. Yonetimin beklentilerini rahat edeyim diye en duşuğe almama rağmen bu puan kırılmaları neden oluyor? Kazandığım maclarda bile puanım duşuyor. Bunun sebebi kalan gorevleri tamamlamadım diyeyse sıkıntı buyuk.
Bu ayarı kapatmanın bir yolu var mı? Veya "en duşuk" onem derecesine aldım ancak sezon sonu bana etkisi ne olur merak icerisindeyim acıkcası.
Yardımcı olursanız sevinirim.