Arkadaşlar PES 2022 New football Game demo cıktı.
Oynama fırsatım oldu ve izleme fırsatım...
Size oncelikle şundan bahsedeceğim. PES 2022, FIFA'yı sallayabilir. Oyun motoru cok değişik ve şut cekme olsun koşma olsun bana gore cok gercekci yapmışlar. Daha demo olduğundan dolayı cok uzerine gitmek istemiyorum fakat baskı yaptığım zaman belli bir noktadan sonra oyuncu duruyor.
Grafikler iyi geldi. Fakat top bizdeyken oyuncunun cevresinde beyaz bir daire oluyor onu beğenmedim. Arkadaşlar kaldırılabiliyor diyor ama daha kaldıramadım. O daire,
Bana PES 2021 Mobile'yi anımsattı ve cok kotu durduğunu soyleyebilirim. Sonunda oyuncunun ustundeki buyuk "impact" yazıları kaldırdılar ve bayağı gercekci oldu.
Oyuncular evet yavaş olabilir fakat boyle tam kararında diye duşunuyorum, gercekcilikten yanayım. Kadro listesi beni hic yormadı ve bayağı iyiydi lacivert renk bayağı hoş durmuş kadro diziminde gercekten harika, oyuncunun etrafındaki daire olmasa daha iyi olacak ama kapatacağım o daireyi, sanki PES 21 Mobile oynuyorum gibi hissiyat veriyor. Formalar cok iyi oyuncu emojilerine biraz daha calışmaları lazım malum demo zaten.
Peki arkadaşlar sizin duşunceleriniz nelerdir?

Dosya Ekleri png 1.png 153,1 KB · Goruntuleme: 106

KAE KAE.PNG 289,4 KB · Goruntuleme: 179