Arkadaşlar merhaba başlıktan da gorduğunuz uzere malum Steam yeni gelen zamları FIFA 23 pahalı bir hale getiriyor. FIFA22 kullanmaya devam ediyor ve guncel bir kadro yaması ile oynamak istiyorsanız eğer ki aşağıya kurulum videosunu bırakıyorum. İsteyenler faydalanabilir.
Peki bu FIFA mod Manager nedir?
Yabancıların geliştirmiş olduğu bir programdır FIFA mod Manager %100 guvenilirdir. Daha once kullanan arkadaşlar zaten ne demek istediğimi anlar guzel ve kolay kullanışlı bir programdır kendisi. Guncel yuz, dovme, forma, arka plan, kadro, yeni ligler, yeni takımlar, yeni arka plan resmi, teknik direktorlerin yeni yuzlerinin bulundurduğu harika bir yama programdır. Ben kendim denemedim bilmeyen arkadaşlar var ise onermek icin boyle bir konu acmak istedim ilgi ve alakanızdan oturu teşekkurler.
Kurulum videosu:

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et

Oyun ici goruntuler:

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.

(Yuz dovme gosterimi)

(Butun hepsinin gosterimi)

(Guncel kadro lig yeni takımlar gosterimi)