Selam, Black Friday haftasında Steam'de FIFA 23'u alıp oyunu oynayan veya daha onceden oyunu alıp PC'de sıkıntısız oynayan var mı acaba?
Ben almayı duşundum ama Steam'de ki yorumlar o kadar karışık ki! Bir kısım diyor alın cok iyi oyun, bir kısımda diyor almayın oyuna giremedim o kadar belirsizlik var ki kararsız kaldım.
Yakın tarihte yapılan bazı olumsuz yorumlar
- "Oyun acılmıyor bile. Duzeltmeye de niyetleri yok gibi."
- "O hatası, bu hatası, yok anticheat yuklenemedi hatası dur o yuklendi open bilmem ne hatası. Al oyununu ver paramı."
- "Oyun ileride belki daha iyi olabilir ama şu an kesinlikle bugfix gerekli, gecirilen zamana değmediğini hissettirmeye başladı"
- "Oyunu buyuk bir hevesle almam ve daha loading screen de donması..."
- "Giriş introsunda FIFA23 yazısında kalıyor. Sildim yukledim olmadı. İndirmediğim surucu kalmadı. Virus programları ekran kartı guncellemesi falan filan derken yok. 1 gunumu bu sorunu cozmek icin uğraştım ama başaramadım. Zaten iyice şımardı bu FIFA. 22 ile 23 arasında boyut farkı bile yok. 22'nin modlanmış hali. Rakibi yok diye oynuyoruz işte"
"Birisi yardım edebilir mi anticheat iniyor ondan sonra oyuna girmiyor nedenini bilen varsa yazsın."
Yakın tarihte yapılan bazı olumlu yorumlar
- "Taş gibi oyun indirimdeyken kacmazzzzzz"
- "Kaleci tepkileri daha gercekci yapılmış ve defans anlamında da biraz gelişme olmuş gibi. Ne de olsa FIFA yani her turlu alınır "
- "Bu oyunu sırf pes yani e footbal kotu die aldm pişman değilm sadece indirimi niye beklemedm diye kızıyorum kendime."
- "İndirimde alınır oynanisa denilecek bir şey yok zaten her zamanki efsane FIFA"
- "Gercekten guzel bir oyun. Her acıdan cok iyi"
Bir de sistemi yettiği halde sıkıntı yaşayan olmuş. Alınır mı? Bilmem ama 420 TL'ye değecek oyun değil o bir gercek.