Merhaba FIFA sever arkadaşlar FIFA 23'te coğu sistemde kasma ve yavaş oyun problemleri sorunu var. Maalesef buna iyi bir sisteme sahip olmama rağmen ben de dahildim, size gostereceğim cozumleri yapana kadar.

NVIDIA ekran kartları icin:
İlk adımımız NVIDIA denetim masasın da 3D ayarlar sekmesinde FIFA 23'u secip duşey senkronizasyonu kapalı hale getiriyoruz.

İkinci adım olarak oyun icerisinde oyun kumandası ayarlında "sağ analog stickle değiştirme" kısmını klasik hale getiriyoruz.

Ucuncu adımda oyunun grafik ayarlarıyla ilgili oyun ayarlarında ekran sekmesin de gorselde koyduğum gibi yapıyoruz yuksek grafikler şahsi fikrimce goruntu kalitesini bozuyor fakat duşukler hem performans hem gorsel olarak etkili FPS limitini (kare hızını) isteğe bağlı sisteminizde genel olarak FPS duşmesi yaşıyorsanız kendiniz koyabilirsiniz.

Dorduncu ve son olarak oyunun herhangi bir menu kısmındayken r2'ye basıyoruz altta bulunan sosyal ayarlar sekmesinde capraz oyun ayarlarına giriyoruz karşımıza gelen ekranda capraz oyun etkinleştirildi kısmını hayır haline getiriyoruz (arkadaşınızla dostluk macları atmak istiyorsanız bu ayarı evet haline getirip oyunu baştan başlatın).

Umarım yardımcı olmuşumdur herkese iyi oyunlar diliyorum goruşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri NVIDIA.jpg 384,2 KB · Goruntuleme: 7.301

Oyun Kumandası.jpg 223,7 KB · Goruntuleme: 7.352

Grafik.jpg 159,1 KB · Goruntuleme: 7.493

Capraz Oyun.jpg 165,1 KB · Goruntuleme: 7.117