Merhaba. Ben MC oynarken garip olaylar yaşadım da sizden bilgi almak istedim.

Şimdi ben hayatta kalma modunda bir dunya actım ve gayet guzel gidiyordu. Maden ve tarım yapıyordum, neredeyse elmas sete gelmiştim. Koylerdeki sandıklardan obsidyen buluyordum ve sonra nether portalı yapmaya karar verdim. Portalı yaptım ve girerken benim PC yavaş olduğundan cok kasmıştı Nether'da, direkt dunyaya dondum. Sonra koylulere ev yapmaya karar verdim, eve başladım ve yaparken şoyle bir şey oldu; nether portalının onunde patlama oldu. Bu creeper değildi ve dunyada kimse yoktu. Kimseyi gormemiştim. Ben korkudan direkt cıktım oyundan.

Sonra ben kendi şehrimi yapıyordum yaratıcı modda, ev yapmıştım ve evin kapısı kendi kendine acılıp kapandı. Ben bu olayları yaşarken korsan MC oynuyordum.

Bir de Minecraft deneme surumu oynuyordum onda da bir garip olaylar oldu. Yağmur yağmamasına rağmen yıldırım duşmuştu. Bunu ilk defa yasamistim. Deneme surumunde 128 dunyam var 1.17 gelmeden gayet normalce oynayabiliyordum.

Sizce neden olmuş olabilir? Normal bir şey olabilir mi? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de ben korsan MC de korsan olduğundan boyle şeyler olmuş diyorum ya da benim PC yavaş olduğundan olmuş olabilir mi? Oyun ile ilgili bir bug mıdır?