Milli Eğitim Bakanlığı Musteşar Yardımcısı Salih Celik, "Eğitimde, birinci temel hedefimiz, cocuklarımızı bilgi ve beceriyle donatmaktır. Bu doğrultuda bakanlık olarak calışmalara devam edeceğiz"dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Bolgesel İstişare Toplantısı Cankırı'da yapıldı. Buyuk Otel'de yapılan toplantıya, Vali Vahdettin Ozcan, Milli Eğitim Bakanlığı Musteşar Yardımcısı Salih Celik, MEB Eğitim Teknoloji Genel Muduru Mustafa Koc, MEB Grup Başkanları Nazir Unsal, Recep Altın, Yaşar Kocak ile Ankara, Cankırı, Kastamonu, Kırıkkale il ve ilce milli eğitim mudurleri katıldı
MEB Musteşar Yardımcısı Salih Celik, 2011-2012 yılları arasında bakanlığın onemli yol kat ettiğini dile getirerek, "Biz eğitimin niteliğinin arttırılmasıyla ilgili aldığımız stratejileri, politikaları, uygulama alanındaki değerli uygulamacı arkadaşlarımızın karşılaştıkları problemleri bolge bazlı ozel sorunların tespiti icin 11 ilde 81 ilin milli eğitim mudurleriyle buluyoruz" diye konuştu.
Vali Vahdettin Ozcan ise istişare toplantısının Cankırı'da yapılmasından mutluluk duyduğunu dile getirerek, eğitim alanında Cankırı'daki calışmaları anlattı.
Cankırı'nın eğitim calışmalarıyla one cıkan bir kent olacağını dile getiren Vali Ozcan, oğrencilerin başarılı olabilmeleri icin gereken ne varsa yapmaya hazır olduğunu kaydetti. Cankırı İl Milli Eğitim Muduru Yaşar Petek de, katılımcılara teşekkur etti.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Milli Eğitim Bakanlığı Bolgesel İstişare Toplantısı Cankırı'da yapıldı.