Selam arkadaşlar, modlu Minecraft oynuyorum. Surum 1.16.5. her yerde domuzlar aşırı fazla doğuyor. 3. dunyam. Ve tek biyomda değil her yerde. Mod listem bu. Kullanmadığım modları silip deneyeceğim. Sıkıldım gercekten. Ne guzel sınırsız yemek diyeceksiniz zaten tarım yapıyorum. Yemek sıkıntım yok. Butun modlar CurseForge ve 9Minecraft sitesinde. Xaeros world map, xareos mini map ve iron furnaces modları kendi verdikleri sitesinden. Yani CurseForge'dan indirdim fakat yeni surum var deyince kendi verdikleri site linklerinden indirdim. Butun modları kendim sectim, modpack değil. 3. ve 4. fotoğraflar farklı dunyalardan. Diğer dunyam hardcore idi. Olduğumde sildim SS almadım. Minecraft ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. 1.17.1 oynarken sorun yok.

mods MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com

Surprizbozan

Arkadaşlar modların yarısını falan kadar sildim duzeldi. Neyse mod arayan varsa bu konuya bakabilir. Minecraft Mod onerisi 1.16.5