Oncelikle herkese merhaba.
Uzun zaman once modlarla alakalı tanıtım konuları acıyordum. Belki hatırlayanınız vardır.
Aradan gecen zamanla gelen yeni gelen/guncellenen modların da etkisiyle kendi mod paketimi yapmaya karar verdim. Config dosyalarıyla oyundaki bircok mod ayarını ozelleştirdim.
1.16.5. icin tam anlamıyla macera/manzara/multiplayer icin ozelleştirilmiş mod paketimi yaptım.
Yakın zamanda Curseforge'a başvurusunu yapıp eklemeyi duşunuyorum. Eğer onay alırsa burada gostermekten mutluluk duyarım.
Mod paketimin adı "Assassin's Brotherhood" olacak.
SSS
+ Mod paketinde kac adet mod bulunuyor?
- Mod paketinde 55 adet aktif, 10'a yakında kutuphane işlevinde mod bulunmaktadır. Herhangi bir cokme soz konusu değildir.
# Modlar OptiFine ile uyumludur, Shader acılabilir.
## Modların getirdikleri:
* Yepyeni zırhlar
* Keşfedilecek bircok yeni yer
* Yenilenmiş dunya biyomları, End biyomları.
* 3500 adet craftlanabilir eşya.
* Mod paketinde hicbir şekilde Absurt bir mod bulunmamaktadır.
+ Mod paketinden Config'le neleri ozelleştirdin?
- Silahların hasar dengeleri, dengesiz derecede saldırı hasarına sahip canlıların hasarı, oyunda kilitlenmeye sebebiyet verebilecek ağır ayarlar ve bircok ozelleştirilebilir ayarı değiştirdim. İsteyen olursa değiştirebilir.
+ Mod paketinin adını değiştirir misin?/Mod paketinin adı neden Assassin's Brotherhood?
- Oncelikle değiştirmeyi cok değişik bir olay olmadığı surece duşunmuyorum.
Mod paketine boyle bir isim vermemin sebebi ortacağ temalı olması ve Assassin's Creed serisinden aşina olduğumuz birkac ozelliğe ev sahipliği yapması. Kısaca fotoğraflarla gostermek gerekirse:

Kartalı elinize alabiliyorsunuz. (Elinizdeyken de hareket ediyor.)

Assassin's Creed Origins'teki mantıkla cevreyi keşfedebilirsiniz.

NOT: Yakın zamanda Assassin's Creed kıyafetlerini getirecek bir modda var. (Hala kodlamalarla ve uyumluluklarla uğraşıyorlar.) Onlar da eklendiğinde tamamıyla ozgur bir şekilde kendi hikÂyenizi yazabilirsiniz.

Goruşlerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim .