Oncelikle şunu soylemek istiyorum, herkesin oyun zevki farklıdır, ben de RDR 2 icin tamamen kendi estetik kaygılarımdan bahsedeceğim. Oyunu an itibarıyla bitirdim. Oncelikle oyunun yarattığı gorsel şolen, oynanabilirlik, atmosfer, detaylar muazzam. Bu konuda kesinlikle alanının en iyilerinden. Ancak hikÂyesi gercekten kotu. Tamam, her oyun yapımcısı guzel hikÂye yapacak diye bir kaide yok ama gorevlerin coğu sıkıcı ve birbirleri ile bağlantılı değil pek. Genelde baskın yaparak soyma uzerine kurulu. İnsanın duygularına hitap eden bir senaryo yok Witcher 3'teki gibi. Gorevler surukleyici değil, daha cok acık dunyada gezme ihtiyacı hissettim ben. Benim icin bir oyunu olmazsa olmaz yapan hikÂyesidir. Sadece gorsellik karın doyurmaz. Oyle olsa kimse 5 yıl oncesine kadarki oyunları oynamaz. Gorevlerin yanı sıra muzikleri de berbat. İcinde bulunduğumuz durumlara uyumlu ve bizi etkileyen muzikler yok. Bu konuda asla Call of Duty, Assassin's Creed ve The Witcher etmez. Belki "Oyun cok iyi." dedikleri icin ben beklentimi biraz yuksek tuttum ama o kadar da ahım şahım bir oyun değilmiş. Senaryo noktasında The Witcher 3'un bir DLC'si bile RDR 2'nin komple hikÂyesinden kat be kat daha guzel.