Merhaba belki bu anlattığım size cok sacma gelecek ama kendi duşuncemle olayı cozume kavuşturamadım ve size danışmak istedim. Olayı ozetliyorum:
Ben ve 2 arkadaşım Minecraft Java Edition 1.19.1 surumunu oynuyorduk. Oyunda ev yaptık tarla yaptık her şey guzel gidiyordu. Sonra evin yaklaşık 50 blok ilerisinde ust uste 4 blok bulduk. Blokların ne olduğunu tam anlamadık galiba bakır bloğuydu. Neyse kendi kendine oluşmuş dedik. 3 dakika kadar sonra buyuk bir patlama sesi geldi. Aklıma hemen o bloklar geldi. Hemen gidip baktım 4 bloğun uzerinde bir elmas blok vardı. Sevindik hemen bloğu kırdık. 2 dakika kadar sonra aynı olay yine yaşandı. Yine sevindik bloğu kırdık. Sonra yine bir gumburtu oldu. O ust uste 4 blok gitti yerine 6 blokluk hac şeklinde altın bloklar geldi. Bunları kırdım 6 bloğun sadece 3'u envanterime duştu. Sonra yine aynı ses yine hac şeklinde altınlar yine kırdık onları ama artık tedirginleşmeye başladık. Sonra ben oyundan cıktım ben yokken arkadaşlarımın başına gelen bu olaylar devam etmiş. Evin hemen karşısında camdan bir kafesin icinde nether taşından altışar blokluk iki tane ters hac gelmiş bana ekran goruntusunu yolladılar. Sonra ben oyuna katıldım camları ve nether taşlarını kırdık. Sonra eve yatmaya girdik ve evin onune zombi geldi. Zombi normal bir insan ya da koylu gibi evin kapısını acıp bize saldırdı. Sonra sabah olduğunda o hacların olduğu yere gittik o olayın başındaki 4 blok yine oradaydı yine buyuk bir ses oldu o 4 bloktan iki tane daha oluştu ve bu 3 blok birleşip obsidyenden bir duvar oluşturdu sonra duvar kendi kendine yok oldu. Sonra yine yattık. Sabah kalkınca redstone meşalelerinden oluşan bir alan vardı bildiğiniz yaklaşık 8*8 boyutlarında redstone meşalelerinden oluşan bir alan. Sonra kırdık ve meşaleleri topladık. Sonuncu meşaleyi kırar kırmaz aynı meşaleler yeniden spawn oldu aynı alana. Onları tekrar tekrar kırdık yine spawn oldu. Sonra spawn olmasın diye spawn oldukları alanı bozduk. Ondan sonra tekrar spawn olmadı sonra merak ettik yeniden bir olay olacak mı diye bozduğumuz yerleri duzelttik ve duzeltmemiz biter bitmez ben ve arkadaşım gokyuzunde camdan bir kafesin icine ışınlandık. Kafesin camdan duvarlarında tabelalar vardı. Tabelalarda kırmızı fosfor ile uryyb yazıyordu. Kafesin altı suydu altı kırıp suya atladık. Ondan sonra daha da kurcalamadık bu olayı sunucuyu sildik. Bu olay hakkında duşunceniz ne biz hicbir fikir cıkaramadık.
Not: İki arkadaşımdan biri evden uzaktaydı o bu camdan kafesin icine ışınlanmadan falan etkilenmedi diğer arkadaşım ve ben ışınlandık sadece.