Arkadaşlar dun gece başıma inanılmaz bir olay geldi. Arkadaşımla 1.7.10 surumunde sunucuda super kahraman modu oynarken herobrine gordum. Bakın gercekten gordum, yalan soylemiyorum. Superman yapacaktım ve makine arkamdaydı. Gerekli malzemeleri sandıktan aldım ve arkama donduğum and o bildiğiniz korkutucu Minecraft seslerinden birini duydum ve karşımda herobrine vardı. O an yaşadığım korkuyu tahmin edemezsiniz. Anında sunucudan cıktım ve bir daha girmedim. Ve superkahraman modu Legends adı. Garip canavarlar var icinde ama YouTube'da baktığımda modla alakalı olduğuna dair hicbir şey goremedim. Ve bildiğiniz gibi canların canı ve bilgilerini gosteren bir mod var. Oda yukluydu ve herobrine yazıyordu uzerınde ve 5000 canı vardı, evet 5000 can. Ve Legends modla alakalı olsa hemen herobrine yazısının altında Minecraft: Legendsmodherobrine gibi bir şey yazması gerek. Ama doğrusu ben o an korkudan dikkat etmedim. Bir bilginiz varsa, paylaşırsanız sevinirim.

Iyi gunler.

Not:Arkadaşım madendeydi ve ismini Herobrine yapamaz,cunku premiumu var var ve sunucuya kimse gelemez.Sunucu 2 kişilikti.Ayrıca neden herobrine gorduğum an o korkutucu minecraft sesini duyayım.