Not: Her turlu soruna karşı oyun dosyalarınızı/saveinizi yedeklemenizi ve oyunu offline modda oynamanızı oneririm. Oluşabilecek herhangi bir sorundan veya yasaklamadan şahsım kesinlikle sorumlu değildir.
Adım 1: nexusmods.com adlı siteden Sekiro Mod Engine'i indiriyoruz. (Siteden dosya indirmek icin sitede uyeliğiniz olması gerekiyor eğer yok ise yeni kayıt oluşturabilirsiniz.)
Surprizbozan
Adım 2: İndirdiğimiz RAR dosyasını ayrıştırıyoruz.
Adım 3: Klasorun icindeki "dinput8.dll" ve "modengine.ini" dosyalarını oyunun kurulu olduğu klasorun icine atıyoruz.
Surprizbozan
Adım 4: Oyunun kurulu olduğu klasorun icinde mods adlı bir klasor oluşturuyoruz.
Surprizbozan
Adım 5: Oluşturduğumuz mods adlı klasorun icine girip parts adlı bir klasor oluşturuyoruz.
Surprizbozan
Adım 6: İndireceğimiz kostumleri seciyoruz. Ben karakter kostumu olarak Black Sekiro (and White), kılıc kostumu olarak ise Rengoku's Katana'yı kullanacağım.
Adım 7: Sectiğimiz kostumleri indirip RAR'dan ayrıştırıyoruz ardından parts adlı klasorun icine atıyoruz.
Surprizbozan
Not: Kostumlerin oyun icinde gozukmesi icin oyun icindeki kostumunuz default olmalıdır yoksa kostumler calışmıyor.
Surprizbozan
Surprizbozan: Oncesi
Surprizbozan: Sonrası
Eğer bir hatam var ise belirtirseniz sevinirim. İyi oyunlar, iyi gunler.