Selam korsanlar,

Yedinci Sezon'un bir sonraki Topluluk Gunu etkinliği 17 Eylul Cumartesi gunu saat 22.00'da aktif olacak ve tam 24 saat surecek. Ancak tum kutlamalar sadece 1 gun ile değil hafta sonu da devam edecek.

Beşinci ve Altıncı Sezon'da da olduğu gibi Twitter uzerinden paylaşacağınız #SeaofThievesCommunityDay etiketi ile verilecek olan şohret takviyesinin kat sayısını artırabilirsiniz.

Antik Sikke İskeleti

Bu ozel gunde sadece altın, itibar ve şohret değil aynı zamanda beşinci ve son Topluluk Temsilcisi Derecesine ulaştığında aynı zamanda bir Kadim İskelet yumurtlama dalgasına da ilham verilecek. İlk kez, Sea of Thieves'in etrafında şıngırdayan Kadim İskeletlerin sayısını aktif olarak artırılacak.

Denizlerde gezen korsanlar, bu son kumulatif dereceye ulaşıldığında ada kıyılarında koşuşturan bu Kadim Madeni Para duşuren iskelette kayda değer bir artış gorebileceğiz.

Ayrıca bu ozel hafta icerisinde 15 Eylul gunu oyuna giriş yaparsanız ekstra bir Emote'a sahip olacaksınız. Yedinci Sezon Topluluk Gunu bayrağına ucretsiz sahip olmak istiyorsanız da 17 Eylul (10.00 UTC) ile 18 Eylul (10.00 UTC) arasında oyuna giriş yapmanız yeterli.