Bana inanmayacaksınız biliyorum. Minecraft'ta yaşadığım bir olayı size anlatmak istiyorum cunku internetten araştırdığıma gore pek normal değil ama size de sormak istiyorum.
Arkadaşlarımla crazycraft oynamaya başladık. İlk olarak maden yaparken garip canavar hırlaması sesleri duydum. Sonra takım icin base arıyordum. Yolda steve gordum arkasına baktığımdaysa kıyafetinin arkasında bir yer yırtıktı. Korktum ve ekran goruntusu alamadan ona saldırdım. Ben saldırdığımda o da beni yumruklamaya başladı ve onu oldurdum. Sonra başka bir steve cıktı ama antik roma kıyafeti giymişti ve sakalı yoktu. Oda beni yumruklamaya calıştı ama oda oldu. Biraz bekledim ama bir şey olmadı. Arkadaşlarıma sordum moddan kaynaklanıyor dediler. İnternetten butun o modların wikisine baktığımda ise stevelerle alakalı konu bulamadım.

Not: Surum 1.7.10'du bilgisayarlar kotu olduğu icin sadece kıyafet modları fisks Heroes modu backpack modu ve bazı maden modları vardı. İnanmayacağınızı biliyorum ama bu olayın cozume kavuşmasını istiyorum.