Boyle bir post olmadıgını gordum o yuzden herkesin The Last of Us hakkında eleştiri/ovgu yapabileceği bir post yaratmak istedim. Oyun bence PS4 ile yapılmış en iyi oyun hikaye hakkında isyan edenleri anlamakta gucluk cekiyorum en başından beri intikam hikayesi olacagı soyleniyordu yani Joel'in oleceği belliydi. Ellie'nin Abby'yi oldurmeme sebebi bir ihtimalde olsa ateş boceklerinin toplanıp ilacı uretebilme ihtimalinin olması. 3. oyunun gelecegini konuşma esnasında acıklamış oldular istemsizce. 2026 2027 civarında gorucegimizi duşunuyorum ama hikayesi hic kimseyi mutlu etmeyecek buyuk abby ile dost olup kendinden ilac urettirecek. En onemli teori(kısmi bana ait kısmi insanlardan topladıgım bilgiler) ellie Abby'i doverken bileğinde Dina'nın bize verdiği bileklik yoktu fakat eve donunce bilekliği takılıydı bu demek oluyor ki ellie aslında dina ile jacksonville'de yaşıyor. Dina'nın JJ ile dışarıda tek duracak hali yok zaten. Ellie'nin o eve donmesinin sebebi gitarı almak istemesiydi fakat o an aklına joel geldiği icin arkasında bırakıp unutmayı tercih etti. Oyunun oynanış ve grafik kısmı hakkında yorum yapmama gerek bile yok PS 4 gibi eski alet ile yapılabilecek en iyi oynanış ve grafiğe sahip. Sizin oyun hakkında goruşleriniz neler ve bir sonraki oyunda neler gorucegimizi duşunuyorsunuz sizin Hikaye'ye devam edişiniz nasıl olurdu? Butun teorilerinizi okuyacagım biraz beyin fırtınası yaratalım.