UYARI!: Oyun dosyalarıyla oynamak her zaman ban riski taşır. Rehberimi uygulamak sizin sorumluluğunuzdadır. İcerikte kullanılan programlar ya da modlar bana ait değildir! Bu da sizin sorumluluğunuz altındadır.

Videolu anlatımını da yaptım. YouTube Link

Videoyu izlemeden yapmak icin ise okumaya devam ediniz(Video iceriğinde kullanılan metin dosyasını aşağıya yerleştirdim):

Merhaba.

Direkt konuya gireceğim:
Bu gun size Genshin Impact uzerinde skinleri nasıl değiştirirsiniz onu gostereceğim.

1- Oncelikle "Releases · SilentNightSound/GI-Model-Importer" adresine girip,
1.1- İsmi "3dmigoto-GIMI-for-playing-mods.zip" olan sıkıştırılmış dosyayı indiriyoruz.
2- Ardından indirdiğimiz .zip dosyasını bir klasore ayıklıyoruz.

3- Oyunu varsayılan konuma indirdiyseniz bu adımı boşverin, Farklı konuma indirenlerle devam edelim.
d3dx.ini Dosyasını not defteriyle acıp icerisindeki;
C:Program FilesGenshin ImpactGenshin Impact GameGenshinImpact.exe
Dosya konumunu, Oyunumuzun kurulu olduğu konumla değiştirelim. Unutmayın launcher konumu değil bu, direkt oyunumuzun konumu.

4- Modlarımızı indirelim.
(Ben buradan indiriyorum: Search | GameBanana )
5- İndirdiğimiz modu geldiği .zip dosyasından bir klasore ayıklayalım ve 3dmigoto klasorumuzun icerisindeki Mods klasorunun icerisine atalım.
6- 3DMigoto Loader programımızı cift tık ile acalım ve oyuna launcher olmadan direkt olarak girelim.
7- Oyun acıldığında, dunyaya vardığımızda skinlerimiz gelmediyse F10 butonuna basalım.
Ve bu kadar!