İlk Konu
Alpha & Beta Steam Sayfası
Oyun ilk cıktığında bana gostermiş olduğunuz ilgiden dolayı cok teşekkur ediyorum, bana gostermiş olduğunuz ilgiden dolayı oyunumun gelişme surecinden sonraki durumunu da paylaşmak istiyorum, umarım bu konuya da ilgi gosterirsiniz
Alpha & Beta eski tarz oyunları sevenler ama aynı zamanda eski tarza bir kac dokunuş isteyenler icin ideal bir oyun, aynı zamanda eski oyunların zorluğunu da arayanlar icin idealdir. En onemli ozellikleri ise ozenle tasarlanmış bolumler, tekrar etmeyen oyun yapısı, ozgun platform mekanikleri, duzenli guncellemeler alması ve zorlayıcı ama eğlenceli bir oyun olarak ozetlenebilir
Oyunun Ozeti:
Alpha & Beta eski tarz platform oyunlarını sevenler ama bu eski tarza birkac dokunuş isteyenlerin tam aradığı turden bir 2d platform oyunudur, en onemli ozellikleri ise yuksek derecede zorluğu ve uzun bir oynanış suresi ile doyurucu bir oyun deneyimi vaat etmesidir.
Hikaye Ozet:
Alpha ve Beta iki kardeştir ancak Alpha'nın acgozluluğu ve cıkarcılığı yuzunden iki kardeş birbirlerine duşman olmuşlardır ve birbirlerine olumune meydan okumuşlardır. Bakalım kazanan kim olacak...
Oyunun Ozellikleri:
- 9 dunya, 36 bolum, 4 ozel bolum ve 8 patron savaşı
- 19 farklı duşman, tuzaklarla dolu bolumler ve biraz bulmaca
- Yuksek zorluk seviyesi ile doyurucu bir oyun deneyimi
- Oyunun atmosferine kolayca girmenizi sağlayacak uyumlu grafikler ve muzikler
- Basit kontroller
- 7 guclendirici ve 4 zayıflatıcı
- Ortalama oynanış suresi: 30 saat
Bu Oyunu Neden Oynamalısınız:
- Eski tarz oyunları yeni tarz ile harmanladık
- Eski tarz oyunların sevilmeyen yonlerini kaldırdık
- Platform turune ozgun mekanikler kazandırdık
- Uzun ve zorlu ama eğlenceli bir oyun deneyimi
- Merak duygusunu ust seviyede tutan ve kendini tekrar etmeyen bolum tasarımları
- Duzenli guncellemeler alan bir platform oyunu arıyorsanız bu oyun tam size gore