İyi gunler onceden save oluyordu fakat Turkce yama yukledikten sonra save olmamaya başladı once yamayı sonra ise oyunu tamamen sildim yeniden kurdum ama bicare yabancı bir siteden bulduğum cozumu sizle paylaşmak istedim oyunun kurulu olduğu yerde cpy.ini dosyasını not defteri ile actım (bu arada oyunum orijinal değil torrent)
Kod:Panoya kopyala
[Settings] Language=english AppID=391220 PlayerName=CPY SavePath=%DEFAULT_CPY_DIR% SteamID=292733975847239680
Bu şekilde gozukuyordu Savepath yazısının onune "#" işareti ekledim yani şu şekilde oldu #SavePath=%DEFAULT_CPY_DIR% yalnız dosyanın yedeğini alın ve masaustunde bu şekilde yapın kurulu olduğu klasorun icerisinde duzenlemeye izin vermiyor kaydedip oyunun kurulu olduğu dizine atın ve hedefteki dosyayı değiştir dedikten sonra kapatın. Oyuna girip bir kac adım attıktan sonra ESC tuşuna basıp oyunu kaydettim oyunu tekrar kapatıp actığımda kaydettiğim yerden devam edebildim basecamp veya oto kayıtlarda calışacak mı bilmiyorum (oyunun daha başındayım) onuda oyunda biraz ilerledikten sonra bakacağım ve duzenleme yapabiliyorsam yeniden gelip bilgilendirme yapacağım yukarıda belirttiğim gibi benim oyunum orijinal değil ve versiyon 1.0 orijinal oyunda veya varsa diğer versiyonlar da işe yarar mı bilmiyorum siteye yeni uye olduğumdan cozuldu başlığı vs. atmayı bilmiyorum.
Bir diğer bulduğum cozum ise belgelerim dosyanızı kontrol edin CPY_SAVES adlı klasor var mı? Oyun bu dosya icerisine save yapıyor eğer yoksa oluşturun ve cpy.ini yi yine acın "AppID=" yerin onunde yazan rakamlarla veya her ne yazıyor ise benimkinde yukarıda olduğu gibi 391220 yazıyor herkeste farklı yazar mı bilemiyorum o kadarını onunde yazan her neyse o ad ile bir dosya acın CPY_SAVES dosyanızın icine ve cpy.ini ye girip SavePath satırının onune yine "#" işareti koyup kaydedin ve bu işlemi yaparken cpy.ini nin her ihtimale karşı yedeğini almayı unutmayın ve unutmadan eğer olmazsa cpy.ini de playername de ne yazıyorsa o isimle acıp deneyebilirsiniz CPY_SAVES değilde LARA_SAVES gibi şimdilik bulduğum cozumler bunlar iyi gunler dilerim herkese.