Oyun guzel fakat oyundaki insanlara (Coğunluğu) tahammulum kalmadı.
Oyun guzel, 4 yıldır oynuyorum fakat sırf bu yaşı kucuk olup hava atanlar, laf soyleyenlerden gına geldi. Sunucuda kurucu ustune basa basa "Hack serbest." dedi, normalde acmam ama serbest dediği icin actım kestim birini "İlle de DDOS mu atayım?" diyor Boyleleri yuzunden oyundan soğudum. Oyundan soğumadan once amacım (Guleceksiniz ) sırf MC oynamak icin 6000 TL sistem toplamaktı. (1 yıla toplarım.) Ama artık PC topladığım gibi bu oyunu ya bırakırım ya 1000'de 1 oynarım. Direkt PUBG ve BF1 başlarım. Oyun guzel de sırf şunlardan dolayı oynanılmaz hale geldi. Gerci takmıyorum ama sinir de bozuyorlar. (Takmayınca da kuduruyorlar Oyle cok kudurttuğum da oldu.)
Kısaca oynayacaksanız bu "DDOS atarım len mqoruq." diyenleri ve "Baq Bilgisayarına sizarım adam ol taaami." diyenleri takmamanız gerekiyor. DDOS falan atabileceklerini zannetmiyorum başıma cok oyle olay geldi. Hic DDOS yedim mi? Hayır.
Bu arada internetten arkadaş da olmayın (Hele MC'dan olmayın.) bir gun kavga falan cıkar ve sana DDOS atarım falan derler. Korkuyorsanız olmayın. Onceden ben de korkuyordum ama alıştım DDOS atmak bebek oyuncağı olsaydı herkes hacker olurdu.
Yazacaklar varsa goruşlerini alayım bu kendini havalı zannedenlerle ve kendini hacker zannedenler ile ilgili