Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Ben gecen gun steam kısayolunun ismini yanlışlıkla değiştirdim.
İlk başta kısayola tıkladım acılmadı, bilgisayarı yeniden başlattım, ismini yine steam yaptım acıldı. Daha sonra CS:GO'ya gireyim dedim actım oyunu olum macı actım bir baktım 470 ping. Oyundan ve steamdan cıktım. Sonra tekrar girmeye calıştım. Steam arkaplanda acık olmadığı icin oyunun ustune 4 kez tıkladım anca acıldı, girdim tekrar 400-500 ping, bir baktım steamda Garrys Mod atolye iceriği guncelleniyor. iptal ettim, bir kere daha oldu tamam insin dedim indi. Sonra cs'ye yine girdim 400-500 ping. Baktım bir daha iniyor tekrar iptal ettim. Oyuna girdim ping duzelmiş. Fakat oyunların acılması icin ustune en az 4 kere falan tıklamak gerekiyor.
Bu sorunu nasıl duzeltebilirim veya da bu bir sorun mudur ? Hesapta biraz pahalı hesap, gitmesinden korkuyorum. Vede bunların steam kısayolunun ismimi değiştirmekle bir alakası olabilir mi ? Cevap atan herkese teşekkurler. İyi forumlar, konu luzumsuzsa affola.