Merhaba dostlarım, iyi akşamlar. Birkac gun once satın aldığım GTA IV oyunumu bugun Steam uzerinde indirdim. Steam'in kurduğu Games for Windows Live'ı silip Xbox'tan indirdiğim guncel Games for Windows Live yazılımını kurdum ve Rockstar Games Social Club hesabı actım. Akabinde de yeni bir Games for Windows Live hesabı acıp oyunu başlattım. Oyuna girmeden once Rockstar Games Social Club hesabımı girdim ve oyun acıldı. Oyunun acılmasında herhangi bir sıkıntı yok fakat Games for Windows Live hesabımla da giriş yaparken Steam'in bana verdiği kod otomatik olarak girildi ve ben de "Sumbit" butonuna tıklayarak giriş yapma işlemini başlattı. Ama girdiğim kodun yanlış olduğunu soyledi. Bunun uzerinde kodu kendim en baştan dikkatlice yazdım. Tekrardan denediğimde yine hata verdi. Uzerine birkac kere daha denedim fakat sonuc aynıydı. Technopat Sosyal ve diğer sitelerde yaptığım araştırmalarla modemimin UPNP ozelliğini devre dışı bırakarak, Games for Windows Live' ı tekrardan kurarak ve Steam'den dosyaları onararak tekrardan denedim fakat sonuc yine aynı ne yapmalıyım?
@Recep Baltaş @Ali Gungor
Ekran goruntuleri: