CS:GO bıcağım calındı, dolandırıldım. Lutfen yardım edin. Kafayı yemek uzereyim.

Arkadaşlar lutfen bana yardımcı olun. 3 gun once dolandırıldım. Tum her yere başvuruyorum sorular soruyorum. Herkesten bana yardımcı olmalarını istiyorum. Lutfen sizlerin de bilgisini onerisini almak istiyorum. Dediğim gibi yaklaşık 3 gun once dolandırdılar beni csgolounge sayfalarında gezinirken benim bıcağıma uygun teklif varmış adam benim bıcağıma karambit night ft veriyormuş ben de bıcağım hakkında o adamın gonderisine yorum olarak bıcağın floatlarını ve bilgilerini yazdım. Yazdığım yazıya cevap olarak add me steam yazmış ekledim. Arkadaşı steamden direk konuya trade olarak girdik. Takas isteği yolladım ya da yolladı tam hatırlayamıyorum. Kabul ettikten sonra arkadaş tum itemlerini koydu. İcinde karambit night bıcağı da vardı ki beni bazılarınız bilir hic boyle birşey başıma gelmedi ve gelenleri de hepisini de elleri boş gonderdim ki ben bile kendime guvenirken dolandırdıldım. Her neyse benden bıcağımı koymasını istedi onayladım koydum bıcağımı ve bende p250 vardı onu da koy dedi. Koydum herşey cok guzeldi fakat o anlık dalgınlığımla adam takas penceresinden kendi bıcağını cıkartmış ama olayı net hatırlıyorum saniyede oldu takasları onayladık fakat saniyesinde adam bıcağı cıkarttı kabul etti ben de bu bıcağı 1 ekim de aldım ve csgolounge uzerinden takas gonderiyordum. Eskiden avcı bıcağım vardı ve awp asiimovum vardı. Surekli csgoloungetaki uyelere takas yollarken surekli mail onayı geliyordu takas mail onayı ve bende bi sureliğine kapatmıştım bu onayları ne yazık ki bu da o adamın şansına ki boyle birşey oldu. Her neyse ben kabul etmiş bulundum takas penceresindeki onayımı kabul etmemle kapatmam bir oldu fakat iş işten gecti. Adam bıcağı aldı. Ben chat uzerinden yalvardım ingilizcem de pek iyi değildir. O an ki durumumla zaten aradan 2 dakika geciyor ben yazıyorum cunku ben kendimi kaybettim. 2 yılda yapabildiğim o bıcak artık yok. 2 dakika boyunca kendime gelebildim ben onca uğraşlarıma rağmen bıcağı alamadım. Benden ak47 mi falan istedi bıcağımı koy dedim fakat onu da yapmadı. Ak47 mi de koparmaya calıştı. Her neyse bende ne olup bitti hepsinin ekran goruntusunu aldım. Sizlerle de paylaşmak istiyorum ve sizlere sormak istiyorum. Lutfen bana yardımcı olun. Başıma ilk defa boyle birşey geliyor. Kimsenin rıskında gozum yok. Beni bilenler bilir. Kendi halimde 2 yıldır csgo oynayan birisiyim. Kimsenin 5 kuruşunda gozum yoktur. Lutfen sayın arkadaşlar sizlerden tek ricam bana akıl verin fikir verin ha bu arada steame arkadaşım sayesinde ticket attık her şeyi anlattık. Arkadaşımın ingilizcesi guzel ve o yazdı herşeyin nasıl olduğunu fakat cevreden hep boşa umitlenme gibilerinden mesajlar aldım. Lutfen bana yardımcı olun. Bana akıl verin. Yardım edin. Tum herşeyimi geri getirene bana yardımcı olup başarılı olan kişiyi bizzat kendim odullendiricem. Lutfen bana yardımcı olun yeter ki şu dolandırıcıya verdiklerimi geri alabileyim cunku dediğim gibi daha 3 gun olmuş hevesimi alamadığım hevesimi bırak 600 tl değerindeki bıcağım artık şimdi yok (( inanın bu yazıyı yazarken bile cok kotuyum dediğim gibi bıcağı ve diğer eşyamı geri alabilirsem bana yardımcı olup başarılı olduğumuz kişiyi odul vericem. İşte o an ki tum herşeyi anlatan o ekran goruntulerini sizlerle paylaşıyorum.

1: (Konuşma Gecmişimiz)

2: (Konuşma Gecmişimizin Devamı)

3: (Dolandırıcının Envanteri)

4: (CSGOLOUNGE sitesinde ki goruşmemiz)

5: (Beni engelledi)

6: (Takas Gecmişim)

Her turlu bilgiye sahibim. Her turlu şeyi yaptım fakat lutfen bana yardımcı olun.
Şunu da belirtmek isterim bu olay yaşandıktan 10 dakika sonra arkadaşlarımı teamspeak 3'e toplayıp dolandırıcının profilini inceledik. Herif benim gibi bir suru kişiyi dolandırdı. Kendi gozlerimizin onunde. Milleti ekleyip aynı taktiği yaptı surekli envanterinde F5 cektik sayfayı yeniledik surekli bıcaklar geldi. Eklediği kişilerin bıcaklarından. Lutfen sizlere yalvarıyorum bana yardımcı olun