Payday 2 indirmiştim, 10.4 gb. Sonlarına doğru internette bir sıkıntı oldu. Bu yuzden indirmeyi duraklattım, tekrar devam ettirdiğimde %0 gosteriyor ve 10.4 daha indirmek istiyor. Bilgisayarda indirilmiş 20.9 gb payday 2 dosyası var ancak steam'den yerel dosyaarı kontol et dediğimde bir kac saniyede kontrol ediyor ve tamamı var diyor. Bu durumda ne yapmam lazım?
Sanırım sorunun kaynağını buldum, acf dosyasında oyunun yuklu olup olmadığıyla ilgili bilgiler var ancak bendeki acf dosyası yanlış. İndirmeye yonelik, bu yuzden bendeki dosyaları gormuyor. Doğru bir acf dosyası nasıl hazırlayabilirim ya da bunun başka biri yolu var mıdır?
Sorunum cozuldu. Boyle bir sorun yaşarsanız:
Oncelikle indirme sıfırdan tekrar başlamışsa indirmeyi durdurun ve steam'den cıkış yapın.
Eskiden indirdiği ancak şimdi bulamadığı indirilmiş dosyaları masaustunde bir yere kopyalayın dursun. (dosyanız downloading'de ya da common'da olabilir.)
Her uygulamanın bir id'si var 218320 gibi, sizin uygulamanızınkini bulun. (downloading'de İD ile kaydolmuştur oradan ya da steamapps'de acf dosyasının adında bulabilirsiniz, acf'yi not defteriyle acarak ne olduğuna bakabilirsiniz.)
Steamapps'deki acf dosyanızdan uygulamanın tam adını oğrenin bir yere yazin.
Steam'in en ust klasorune gidin ve sağ ustteki arama yerine İD numarasını yazarak aratın., bulduklarınızı silin. (Ozellikle bulmanız gerekenler downloading'deki id'li klasorunuz ve steamapps'deki acf dosyanız, onları sildiginize emin olun. Ben belki gerek olur diye silin yazdığım her seyi masaustune taşıdım oyle de olur.
Guvenceye aldığımız eski indirilmiş dosyalarınızı şimdi common'da oyunun ismi olan bir klasore atalım. Klasorun adını yazmak icin acf'den aldığımız adı kullanalım yanlış olmasın. (Ne yapmam gerektiğinden tam emin olamadım bu yuzden aynı dosyaları common'da bir tane de ismi İD numarasından oluşan klasore attım her sey bittikten sonra baktım gerek yokmuş sildim, sizde oyle yaparsanız muhtemelen daha iyi olur.)
Son olarak steam'i acın kutuphanenize gidin ve uygulamayı yuklemeye basın. Bundan sonra Steam'in tarama yapıp doğru bir şekilde yuklemesi lazım.
İsterseniz kaynağa bakabilirsiniz, İngilizce yazılmış, shivam13 tarafından maddelerle acıklanmış:
http://www.steamgifts.com/discussion/LKPig/steam-downloads-re-starts