Tam tarih olarak 15.7.2015 zamanından itibaren CS:GO ya giriş yapamıyorum bilgisayarımda asla 3.parti program yok. Sadece Steam Origin oyunları ve lisanslı antivirus programı kullanıyorum. Oyunu engelleyecek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dunyada bu sorunla karşılaşan binlerce insan var. Herkesin dediği cozumleri uyguluyorum. Yapılabilecek tum yolları denedim. Steam'ın verdiği onerileri de denedim fakat hicbiri cozum olmadı.
Ben bu hata yuzunden haftalardır oyuna giremiyorum. Girdiğim zamanlarda ise oyunun ortasında hatayı verip atıyor. Hemen ardından tekrar girmek istediğim zaman ise eşleştirme sunucusuna bağlı değilsin diyor Steam'ı kapatıp acıyorum eşleştirme hatası duzeliyor fakat oyunun ortasında yine VAC yuzunden atıyor artık cok sıkıldım.

Bana yardımcı olabilecek biri var mı? eğer bu hatamın cozumunu kim bulursa envanterimdeki awp redline ı atıcam cok ciddiyim oyunu oynamak istiyorum artık!

Bana yardımcı olabilmeniz icin gerekli olabilecek fotoğrafları atıyorum aşağı kısma;

Not 1: Hile yok hic de kullanmadım. Not 2: Oyunu sildim yukledim olmadı. Not 3: Steam'den doğrulama yaptım yine olmadı. Not 4: Steam repair ettim olmadı. Not 5: Steamın onerdiği cmd komutları da işe yaramadı.