Merhaba. Steam'de 2 adet hesabım var. Yan hesabımdan sadece CS:GO oynayarak kasa duşuruyorum ve kasaları satarak ana hesabıma arada bir Steam cuzdanından oyun ya da DLC hediye ediyordum. 1 hafta once ana hesabıma DLC almak istedim ve yan hesabımdaki cuzdandan hediye olarak ana hesabıma gonderdim ama "
Beklenmedik bir hata meydana geldi. Odeme işleminiz tamamlanmadı. Birkac dakika bekledikten sonra tekrar deneyin.
Hatayı gormeye devam ediyorsanız Steam Destek ile irtibata gecin." şeklinde hata aldım. Steam desteğe sorunu İngilizce olarak bildirdiğimde bana "I looked at your account, and ı do see that you have a general gift purchasing restriction. We have reason to believe that you are using the gifting System for reselling activity, which Steam does not Support. Steam Support is unable to remove this restriction. Please Note, any future tickets about this issue will be closed without a response." şeklinde cevap verdiler ve bunun ne demek olduğunu bilmiyorum. Haksız yere ban yediğimi duşundum ve Steam'e konu hakkında tekrar 2 kez ticket attım ama soyledikleri gibi cevap verilmeden kapatıldı. Bir sure once ana hesabıma Terraria almıştım ama beğenmediğim icin oyunu iade ettim ve para yan hesabıma tekrar geldi. Acaba sebebi bu olabilir mi? Yardımcı olursanız teşekkur ederim.