Hepinize selam, bugun başıma gelen tuhaf olayı anlatacağım, sonra sorularımı soracağım. Saat 18.00 civarında Rockstar tarafından Cince bir mail aldım. Mail iceriğinde hesabımın sacma sapan bir mail adresinin değiştirildiğini gordum şikayet linkine tıkladım ancak başarasız oldu.
Bende hesabıma aynı mailden şifremi unuttum deyip girmeye calıştım, kısmen başardım da. Hesaba giriş yaptım biraz gezindikten sonra benim hesabımın olmadığını fark ettim. Cinliler o kadar profesyonel olmuşlar ki caldıkların hesabının mail adresi ile neredeyse her şeyi aynı olan (kullanıcı adı bir iki kelime farklı) hesap acmışlar. Arkadaş arama kısmından kendi hesabıma baktım ve gordum bu sayede emin olabildim. Hackerlın actığı hesap uzerindeki kendi mailimi değiştirdim.
Bu sayede itiraz etme hakkım acılmış oldu ve hesaba girebildim. Şimdi işin kotu kısmını anlatıyorum hesabıma 3 tane oyun alınmış buyuk ihtimal bunlar calıntı kart ile alındı. Adamlar buyuk ihtimal hesapları satacaktı. Şimdi sorularıma geciyorum.
PS hesabıma bir şey olma ihtimali var mı? Oyunlar calıntı kart ile alındığı icin başıma bir şey gelir mi?