Merhaba, bir oyuncu olarak şu hayatta en sevdiğim oyun Far Cry 3'tur yakın zamanda Far Cry 5 Gold Edition icerisinde geldiğinden Steam uzerinden Far Cry 3 sahibi oldum. Ama internetten baktığımda oyunun bir de Deluxe surumu olduğunu gordum. Yıllardır oynadığım bu oyunun bilmediğim bir DLC paketinin olduğunu oğrendim. Ama Ubisoft yakın zamanda oyunun DLC dahil olan Deluxe paketini satıştan kaldırmış. İnternetten baktığımda oyunun bir suru yerde Ubisoft key olarak satıldığını gordum. Steam takıntılı biri olarak tam umidimi kesmiştim ki Kinguin uzerinde oyunu Steam gift olarak satan birini gordum. Yalnızca 1 DLC icin bu fiyat verilir mi demeyin oyunun benim icin anlamı buyuk muhtemelen vereceğim ama sizce bu ilan guvenilir mi onu sormak istedim. Eğer alırsam sorun yaşamadan oyunu hesabıma ekleyebilir miyim, bunu hesabıma eklemeden normal versiyonu hesaptan kaldırmam gerekir mi vs. ya da Deluxe Edition'u Steam uzerinden edinmek icin sizlerin bildiği bir yontem varsa yazarsanız sevinirim. Son olarak @MahvolmuşŞovalye1 etiket icin kusura bakmayın hocam ama sizin bu konuda yardım edebileceğinizi umuyorum.
İlanın linki:https://www.kinguin.net/category/4995/far-cry-3-deluxe-bundle-dlc-steam-gift