Yaklaşık 1 ay once denemek icin Boosteroid aldım. Bu 1 aylık surecte DMC 5, RDR2, GTA 5 ve CS:GO gibi oyunlar oynadım ve rahatlıkla soyleyebilirim ki gercekten iyi bir internetiniz varsa kesinlikle almalısınız. GeForce NOW'dan 1000 kat daha iyi. Her ne kadar CS:GO gibi rekabetci oyunlarda ping sorunları, gecikme sorunları olsa da GTA veya DMC 5 gibi oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Boosteroid'in Turkiye sunucusu olmamasına rağmen herhangi bir kasma, goruntu bozukluğu veya duşuk FPS gibi sorunlara hic rastlamadım. GeForce NOW'ın Turkiye sunucusu olmasına rağmen hÂl neden goruntu bozukluğu, FPS duşukluğu vb. sorunların olmasını anlayamıyorum. Hareket ve kontrolde GeForce NOW daha iyi olsa bile rekabetci oyunlarla aranız yoksa Boosteroid sizin icin en iyi secim.

Kısaca ozetlersek Boosteroid gerek oyun cokluğu olsun, gerek goruntu kalitesi olsun, bilgisayar kalitesi olsun, yuksek FPS'lerde oynama şansı olsun GeForce NOW'dan her turlu daha iyi. Turkiye'ye ozel bir servis olmadığından dolayı fiyat konusunda biraz sorun yaratabilir. O da size kalmış.