Arkadaşlar oyunu yedekledim ve bir sorun cıkmadı. Şimdi nasıl yaptığımı adım adım anlatayım. 60 GB boyutunda bir oyun olduğundan tekrar yapmakla uğraşmadım o yuzden resim koyamıyorum.
1. İlk once bir sorun cıkma ihtimaline karşılık kendi bilgisayarımdan GTA V Setup Tool'un kurduklarını ve RGSB'ı sildim. Ardından kalan dosya varsa diye "Program Files" ve "Belgelerim" klasorlerini de kontrol ettim ve Rockstar Games ile ilgili kalan dosyaları sildim.
2. Tekrar GTA V Setup Tool'u ve doğal olarak da RGSB'ı kurdum. Bu işlemin ardında GTA V kısayolunu actım ve 50 MB boyutunda bir indirme yapıldı. Bu indirmenin ardından gelen "Sing in" ekranında kesinlikle giriş yapmadım ve GTA V'den cıktım.
3. Kendi bilgisayarımdaki GTA V kısa yoluna sağ tıkladım, ozellikler dedim ve dosya konumunu ac bolumune tıkladım. Sonra yanlış hatırlamıyorsam 4 tane dosya karşıma geldi. Bu dosyaları unutmayın birazdan işimize yarayacak. Şimdi gecelim oyunu indirdiğim bilgisayara. Oyunu indirdiğim bilgisayardaki GTA V'in dosya konumunu actım ve kendi bilgisayarımdaki unutmayın dediğim 4 dosya haricinde bulunan butun dosyaları HDD'ye attım. Sonrasında butun bu dosyaları kendi bilgisayarımdaki GTA V'in dosya konumuna attım.
4. Ardından pek bir işe yarayacağını sanmıyorum ama Denetim Masası/Program Ekle veya Kaldır'a gidip GTA V'i buldum ve değiştir butonuna tıkladım. Burada gelen ekranda "Repair" işlemini yaptım ve GTA V actım. Giriş yaptık dan sonra geri sayım sayacı karşıma geldi. Hepsi bu kadar.
---------
Not:
1. Repair işlemini yaparken karşınıza hata gelirse GTA V Setup Tool'u (175 MB olan dosya) sildiğiniz icin gelir. O ekranda GTA V Setup Tool'un bulunduğu yeri secerseniz sorun cozulur.
2.
RGSB: Rockstar Games Social Club
HDD: Hard Disk Drive
Hic bilmeyenler icin acıklama gereği duydum HDD yerine oyunu neye yedekleyecekseniz oda olur ben kendi deneyimimi anlattığım icin HDD yazdım.
3. Bazı aşamalar gereksiz olabilir ben kendim boyle denedim ve oldu sadece bilmeyen veya işine yarayabilecek birisi olur diye yazma gereği duydum.