Gecen sene FIFA 22 almıştım EA icin Origin kurmuştum Gmail'im vardı onu yazdım fakat o Gmail'e 2 adımlı doğrulama eklemiştim sonra bilgisayar 1-2 oyundan viruslendi herhalde sonra gittim format attırdım internet kafeye sonra unuttum ki kod artık yok, hic sorun cıkarmadı bugune kadar fakat bugun FIFA 23'ten cıktım gittim dışarıdan geldiğimde oyunu acmaya calıştım oturum ac diye uyarı verdi ara sırada yapıyordu ama doğrulama kodu istemiyordu şimdi de hesabın şifresi + Gmail'ini yazınca kod gonderiyor ve ben artık o Gmail'e erişemiyorum sonra diğer hesabıma gectim oraya Gmail'e girmek icin kod istedim sonra girdim kodu Gmail'e girmek icin "30 gun sonra gelen kodu yazarak hesabınıza giriş yapabileceksiniz" ne ne ne ne 30 gun mu? Ben FIFA oynamadan duramam o kadar lig yaması vs. yaptım bir ara da kod gondermesini istemiştim onun suresi dolmuş falan filan şimdi ben 19 Ağustos'a kadar beklemek zorunda mıyım? Arkadaşlar bunu bir Bug'u veya cozumu yok mu? Varsa soylerseniz iyi olur cunku berbat EA'nın launcherinden nefret ediyorum ki Allah'tan mod Manager'den başlatıyorum.
Moderator bu sistem ozelliklerini yazmama gerek yok değil mi? Yanlışlıkla RAM'i yazdım ne gerek varsa.
Kac defa one cıkaracağım artık?