Oncelikle selam, bugun Battlefield 2042 oynuyordum ve az onceye kadar herhangi bir problem yoktu. Daha sonra oyunda matchmaking error hatası verip oyundan direkt olarak attı ve 980 kusur MB'lık duz 1GB diyelim bir guncelleme attı. Daha sonra oyunu acmaya calıştığımda asla ekran gelmedi EA App'ten girmeye calıştığımda da aynısı oluyordu. Neyse reset attım bilgisayara ve tekrar acmak istedim ve aşağıdaki SS'lerde gorunduğu gibi bir ekran ile karşılaştım her iki uygulamada da fakat internetimde herhangi bir sorun yok. Modem masamın uzerinde olmasına rağmen kablo ile bağlı buna ek olarak da Steam Spotify Opera gibi uygulama ve Browser'larda herhangi bir problem yok aynı şekilde telefonum da Wi-Fi ile bağlı şu an ve Instagram Twitter WhatsApp YouTube gibi uygulamalar da catır catır acılıyor. Kısaca bunun cozumu nedir?
EA App icin şoyle bir ekran geldi:
Epic Games icinse şoyle bir ekran geldi:
Bu arada BF 2042 Steam uzerinden aldım, oradan actığımda EA App'i acarak oyuna giriyor, hatta ea app'ten girmek istediğimde de doğal olarak steam'i acıyor. Herkes icin değil bazı arkadaşlar icin dipnot gecmek istedim.