Ben genellikle indirim gunlerinde alışveriş yapan kişilerdenim. Hem karlı cıkıyorum hemde daha fazla oyun almış oluyorum.

Steam yaz indirimlerinde Bir cok oyun almıştım. Dun Far Cry 1 ve 2'yi aldım. 3. oyununu Steam yaz indirimlerinde almıştım. Daha 1 hafta olmuyor. Wolfenstein The New Order'ı %50 indirim ile aldım. Almışken ilk oynadığım oyunlardan birisi olan Return To Castle'ı da aldım. Kendisi ilk oynadığım oyunlardandır ve yapay zekası cok iyi(Peşinden koşuyorlar, kacıyorlar, siper alıyorlar).

Yani kısaca indirim gunleri benim icin kacınılmaz olmuştur. Tabi her indirimde oyun almam. Ama cok istediğim bir oyunsa ve param da varsa kacırmamaya calışırım. Mesela şu an beklediğim oyunlar arasında AC IV Black Flag, CoD Advanced Warfare son olarak aklımda kalan Far Cry 4 ve AC Unity var. Şu an beklediğim oyunlar hemen indirime gireceğini sanmıyorum ama beklemeye değer. Ama kacırdıklarım da var. Battle.net 1 ay once Diablo III ve Starcraft III'u %50 indirime sokmuştu.

Bu konunun asıl amacına gelecek olursam,
her indirimi bir başlık altında farklı konu başlıklarında yazmak yerine bir başlık altında toplamak. Ve tek konu altında tum indirimleri takip etmek. Ornek verecek olursam: Sevdiğiniz, sevilen, populer bir oyunun indirime girdiğini gorduğunuzde bu bilgiyi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Konu tutar mı, fikir iyi mi, daha once yapıldı mı sizlerin yorumunuza kalmış. Eğer olumlu duşunurseniz konunun surekliliği icin sabitlenebilir. @Recep Baltaş @Murat5038