Son birkac gundur arkadaşlarımız sağ olsun bize yeni cıkan oyunlar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladılar, onlara can-ı gonulden cok teşekkur ediyorum. Zaten bu konu altında her mesajlarını da beğenmişimdir.
Daha onceden bu kadar Orijinal alan yoktu şimdi ise gercekten belirli kitle var Turkiye'de bile ama bu sefer oyun yapımcıları "Ne yapsak alıyorlar, b*k'un uzerine Assassin's Creed yazalım gitsin" şekline donduler. Activision optimizasyon ozrluluğunden de ote bir oyun cıkarttı, Unity icin o kadar hava attılar "Tasarladığımız en yoğun ve buyuk şehir" dediler sonuc ortada, 12 saat icinde ne satarsak kÂrdır anlayışıyla insanları resmen somurduler. Evet torrent hırsızlık ama bu oyunları ozellikle torrent oynayacağımı belirteyim buradan, eğer bu kadar berbat bir urun sunarlarsa tabii ki kimse satın almaz ama iş bu iki oyun serisi olunca değişiyor.

Activision zaten satış rekorları kıran bir firma, Ubisoft artık kemikleşmiş ve geniş muşteri kitlesiyle insanları kazıklaya dursun, daha cok uğraşırlar korsanın onune gecmeye. Ben her seferinde aynı oyunu oynayacaksam neden her sene 150 TL para bayılayım?

Kısa bir sure icinde olsa insanlar artık korsan oynamayı ihtimaller dışına cıkarmışlardı ama şimdi gayet mantıklı geliyor, eğer adam gibi optimize edilir, sorunlar giderilirse alınır. Ayrıca şoyle sacma sapan bir durum daha var, siz oyunu on siparişten alıyorsunuz fakat nedense sistem gereksinimi denen sacmalık oyunun cıkmasına birkac hafta kala yayınlanıyor, bu da dalga gecmek değil midir? Sadece ufacık bir eksiklik yuzunden bu adam tekrar bir ton parayla yeni sistem mi toplayacak? 2 turlu de zarar, hem oyuna gereğinde fazla veriyor hemde mevcut sistemimle oynayamıyorum, tamam o zaman hic almıyorum. Oyununuzda, sırf satış stratejisi olan sistem gereksinimleriniz de size kalsın.

Sizde kendi goruşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.