GeForce NOW mobil uygulamasını kullanıyorum, internetimin yetiyor olması gerekiyor. Emaar interneti ile bile sorunsuz GeForce NOW calışıyorken ev internetinde stabil olmuyor. Her saniye saileselik donunca FPS oyunlarında gozum kanayacak gibi hissettiriyor. İnternet testi sonuclarım aşağıda, kablolu deneme fırsatım maalesef yok.

Ek olarak, sadece Galaxy A50 telefonumda hic sorun yaşamıyorum. Birkac gun oncesine kadar cok iyiydi, telefonu sıfırladıktan 1 gun sonra ve uyeliğimin bitmesine yakın zamanda boyle sorun yaşamaya başladım.

Denediklerim:
Uygulamayı sil yukle Uygulamayı farklı marketten indir Uygulama verilerini temizle Sunucu değiştir Yayın ayarlarını değiştir İnternet ayarlarını sıfırlama Tekrar telefon sıfırlamak 2.4ghz ve 5ghz bantları ile denemek Başka telefondan denemek (A50 cihazında sorunsuzdu.) Modem fişini cıkar tak yapmak Ekleme: Ara sıra GeForce NOW'dan test yapınca mbps 10'a ladar duşuyor. Speedtest'de boyle bir sorun olmuyor.

Dosya Ekleri IMG_20230811_143306.jpg 41,3 KB · Goruntuleme: 14

Screenshot_2023-08-11-14-22-16-396_org.zwanoo.android.speedtest.png 98,7 KB · Goruntuleme: 17