2 ay once Steam hesabıma giriş yapılmıştı ve Steam bana takas ve alış satış banı koymuştu benim “dolandırıcı olduğumu” duşundukleri icin. Bende kendilerine bunun doğru olmadığını acıklayarak ve gerekli kanıtları sunarak zar zor hesabımın banını actırmıştım. Bugun saat 12'de Steam Guard'a gireyim dedim asla yapmayacağım bir hareket normalde. Girdim gezindim biraz sonra envanterime bakayım dedim (nedenini sormayın oylesine) birkac tane 800/900 bandında skinlerim sonra ucuz olmasına rağmen cok sevdiğim skinlerim bıcağım neredeyse hepsi yok olmuş. Bir AK-47 Asiimov kalmış bir de dun yatırım icin aldığım hatıra stickerlı bir AK-47 bırakmış. Hesabıma yine takas alış ve satış banı konulmuş. Arkadaş benim skinleri hemen satıp Knight'tan bir surur item cekmiş. Hesabımın şifresini hemen değiştirmeye kalktım, oda nasıl becerdi inanın bilmiyorum Steam Guard'ımın dilini korece yaptı. Dunyalar uzerime yıkıldı 10/15 bin lira zarardayım. Polisi aradım biz bir şey yapamayız adliyeye gidin bir yudum soğuk su icin cart curt dedi bende uğraşmayız demek istediklerini anladım.
Bu Steam hesabımı tehlikeye atacak hicbir yere kayıt ve uye olmadım. Nasıl Steam Guard'ıma kadar erişebiliyor bunlar?
Dosya Ekleri EC200C3C-6E2F-4593-AF1E-FCC534878546.png 127,2 KB · Goruntuleme: 60
7A1FCD17-C6B5-4E4B-A11A-F5ACE6BBB08B.png 53,1 KB · Goruntuleme: 59