Arkadaşlar bu 3.Konum ve 3 konuda da kayda değer bir şey olmadı.

Steam'im bozuldu arkadaşlar. Her şey normal iken sadece oyunlar inmiyordu maalesef. Her oyun değil tabiki. Cs.Go'yu bir şekilde sildim ve artık yukleyemiyorum. DayZ'de vardı ama o duzeldi, indirdim. Neyse, bunun hakkında konu acmıştım ve sorunum; sadece belirli oyunlar inmiyordu. Daha sonra bir kac arkadaşın onerisi ile Betaya gectim. Ayarlardan, beta sectim ve kapandı. Guncelleme yaptı ve tekrar acıldı. O gun ne olduysa benim steam'e, ne zaman girsem, ne zaman bir şeyler yapsam, oyunlara girmek ve indirmek dışında hicbir şey yapamıyorum. Arkadaş eklemek, oyun almak, mağazaya girmek benim icin ruya oldu artık. Arkadaşları gorup konuşabiliyorum ama saydıklarım yok.

1 hafta oncesi, silip tekrar yuklemiştim ama oyun dosyalarını yedeklemiştim. Yine olmadı arkadaşlar. Steam'i başlattığımda cıkan haberler bile boş..

Neyse bugun artık kafama dank etti dedim yeter. indirimli oyunları bile goremiyorum arkadaş ! Tamamen Bilgisayarımdan steam'i kaldırdım. Oyunlar filan her şeyi... Biraz sonra yine indirdim, kurdum filan, ne goreyim ? Hala aynı ! Arkadaşlar artık bıktım bu işten. Steam'de hicbir şey yapamıyorum ya, ne yapsam Steam Client Webhelper mi ne calışmayı durdurdu diyor ve hicbir şey yuklenmiyor.

@Recep Baltaş sizden cevap bekliyorum. Bu sorunu cozebilecek tek kişi sizsiniz sanıyorum.

Ayrıca o Beta'ya gectiğim gune lanet gelsin.