Arkadaşlar bu senelerin oyununu buradaki herkes bilir herhalde. Ben hala bırakamam, bırakamadım, boş zamanımda oynarım ve mobil platforma GTA gibi sacma oyunlar cıkaracaklarına, dolmuşta, hastanede beklerken oynamalık boyle oyun olmalı..! (Burdan sonrası icin oyunu oynamış olmanız gerekir)

Neyse, cocukluğumda bi sistemde oynarken Skirmish modunda, harita seciminde değişik secenekler vardı. Sadece "Battle" seceneği değildi yani. Ve ordaki haritaları sectiğimizde, ekstra Uniteler vardı. Tanklar, askerler felan yani. Mesela Sovyetlerde yuri filan vardı, Amerikanlarda ve onlar gibilerde de ucak pistinin yanına koyulan, 4 tane ekstra ucak koymaya yarayan bir şey vardı. Yine sovyetlerde ağacları yakabilen adamlar filan vardı. Daha bir suru şey vardı arkadaşlar. Bunlar sadece hatırladıklarım. Kac kere indirdim oyunu hep farklı boyutlarda ama malesef, hicbiri boyle cıkmadı. Araştırdım filan Turkce hic bulamadım, ingilizce sitelerdekiler de sadece mod.

Ben bu oyunun bu surumunu nasıl indirebilirim ? Ya da nasıl ekleyebilirim ? Lutfen oynamış olanlar cevaplasınlar.