Merhaba arkadaşlar ben ''Empire total war'' adlı oyunu playstore sitesinden satın aldım. Yalnız oyun 8 parttan oluşmaktaydı. bu partları tek,tek indirdim. Sonra sıra kuruluma geldi. oyunu kurarken steam setup diye bişy vardı onuda kurmak zorunda kaldım. Arkadaşlar şimdi benim sorum şu olcak. Ben bir defa oyun partlarını tek, tek indirdim. Ve yine tekrardan steam' den aktifleştirip indirmek zorunda mıyım ? Cunku oyunu satın alırken, Oyun bilgilerinde, '' Oyun steam' den aktive edilmelidir'' diye bir cumle geciyordu. Lutfen yardım Ben şuanda oyunu indirdim yalnız kurulumunu bir turlu gercekleştiremedim. Acaba kurulumunun steam' le bir bağlantısı var mı ? oyunu kurmak icin steam' den mi indirip ve kurmalımıyız. kuracaz. yada steam' den sadece aktifleştirecek miyiz ? şuan kafam da o kadar k i soru işaretleri var ki cok mağdur durumundayım kısaca şoyle diyim sizin kafanızda karışmasın ....
1- ''Empire total war'' adlı oyunu steam' den aktifleştirmesek veya indirmesek oyunu oynama şansımız var mı ?
2- Bu oyunu steam' den aktifleştirip ve indirmek zorunda mıyız ?
3-Oradan indirmeyip ve aktifleştirmediğimiz takdir de. oyunu oynuyabilecek miyiz ?
4- Oyunu kurmak icin steam' den mi aktifleştirmemiz lazım ?
NOT: CevaPlarınız icin şimdiden tşk ler . Yalnız arkadaşlar şu halime bakın dalga gecilecek gibi ama malesef ilk defa orjinal bir oyun satın almış durumundayım. Ve kafam da bir cok soru işareti var. Oyunu bile kurmada zorluk cekiyorum. Lutfen Arkadaşlar yardımlarınızı Esirgemeyin tşk' ler şimdiden.