Boyle bir e-posta aldım ve ardından Steam uzerinden ozel mesaj geldi ve hesabın dolandırıcılık faaliyetleri adı altında incelemeye alındığına dair bir şeyler yazdı İngilizce olarak ve ardından sonra resmi bir dil kullanarak Turkce dilinde yazmaya başladı ve mesajlar cok resmi gorunuyordu. Ben Steam Support'un boyle iletişime gececeğini duşunmediğim icin hesabı direk engelledim, şifreleri vb. değiştirdim fakat hesabımdaki bazı şeyleri eski haline getiremiyorum. Bilgisayarımda yuklu olan tum oyunlar silinmiş. Envanterdeki itemler falan duruyor ve şu an mobil guard yuzunden 15 gun takas ve pazar banı var hepsinin. Steam Support'a direk mesaj attım az once. Hesabımdaki arkadaşlarımın hepsinde engel vardı onları da kaldırdım. Ayrıca profil fotoğrafı ve profil adım da değiştirilmişti. Bunları da yeniden duzenledim. Yardımcı olur musunuz?
Not: 3. parti olan herhangi bir siteye giriş yapmadım. Kesinlikle sacma sapan sitelerde vakit gecirmiyorum. Her şeyi yasal olarak yaptığımdan eminim. Yani bu nasıl olabiliyor bunu da anlamıyorum.
Dosya Ekleri Adsız.png 159,9 KB · Goruntuleme: 48