Epin'den Steam Ortaklığı
Online odeme cozumleri ile ulkemizde faliyet gosteren Epin, yaptığı acıklama ile Steam ortaklığını duyurdu. İki firma arasında yapılan anlaşma ile EPIN ve Steam, Turkiye pazarı icin Wallet Key satışı konusunda anlaşmaya vardı.
Bu anlaşma ile birlikte Epin kullanıcıları kredi kartı, havale, PaybyMe kart, fastPay veya mobil odeme gibi cok ceşitli yontemleri kullanarak Steam kodlarını guvenle satın alabilecek. Konu ile ilgili yapılan diğer acıklamalar ise şu şekilde;
EPIN ’in COO ’su Taygun Alban, Steam ile yapılan işbirliğinin her iki taraf icin de onemli bir adım olduğunu soyluyor ve bu heyecan verici ortaklığın Turkiye ’deki oyuncu topluluğu acısından onemini vurguluyor. Taygun Alban, “Turkiye pazarında Valve ile direkt olarak anlaşarak buyuk bir iş başardığımızı duşunuyorum. Onumuzdeki yıl daha buyuk bir iş ortaklığının haberini verebiliriz” diyor. EPIN, Valve ’ın Steam Wallet Key satışı icin Turkiye ’den anlaştığı tek şirket olma ozelliği taşıyor.
2010 yılında kurulan EPIN, Turkiye ’nin oyun, dijital eğlence ve internet sektorunde onemli girişimlerinden biri. Şirketin kısa surede gercekleştirdiği cıkış oldukca dikkat cekti. Dijital alışverişe getirdiği hızlı ve guvenli odeme cozumleriyle alanında pazar lideri konumunda bulunan EPIN şu anda online oyun piyasasındaki alışveriş ve işlemlerin ortalama %40 - %45 ’inde kullanılıyor.
EPIN ’in 2004 ’den bu yana oyun ve internet sektorunde faaliyet gosteren ekibi, odeme cozumlerinin yanısıra, farklı departmanlarda da dikkat cekici calışmalar yurutuyor. Şirketin faaliyet alanları arasında oyun yerelleştirme, topluluk yonetimi ve tanıtım/reklam/pazarlama cozumleri de var. EPIN ’le calışmayı tercih eden onemli firmalar arasında Steam ’in yanısıra, Elements platformuna EPIN odeme cozumlerini entegre eden Live Gamer ve Nival, Wargaming, Riot, Nfinity, Dao Games, Gravity gibi lider isimler yer alıyor.
EPIN ve Steam ’in Turkiye pazarı icin iş ortaklığı bu kadarla bitmeyecek. Her iki şirket Wallet Key satışındaki işbirliğini başka şekillerde de surdurmek niyetinde.
Steam platformunda gecerli kodunuzu TL olarak satın almak icin: https://www.epin.com.tr/oyunlar/Steam/Steam/
Kaynak